Close

O nama

Ideja za Cvit & Co. box rodila se svega nekoliko mjeseci nakon moje kćeri Cvite.

Kao novopečena mama htjela sam svojoj bebi priuštiti najbolje i najkvalitetnije proizvode. Kako sam radila gotovo do zadnjeg dana prije poroda, u nedostatku vremena za detaljnije istraživanje, često bih kupovala proizvode koji su bili pakirani u privlačnim i lijepim ambalažama ili su bili hvaljeni na pojedinim web stranicama. Kada sam rodila, jedva sam dočekala isprobati sve poklončiće koje sam pripremila za Cvitin dolazak na svijet. Ubrzo sam počela primjećivati kako dio proizvoda nisam niti otpakirala, a kamoli upotrijebila. S druge strane, muža sam svako malo slala u dućan po sitnice koje nisam kupila jer ih se nisam niti sjetila ili sam ih smatrala nepotrebnim prije no što sam rodila.

Današnja baby industrija mama zbilja može zadati velike muke. Unatoč velikom izboru i širokom asortimanu, mame se često gube u šumi proizvoda preporučenih od strane pedijatra, patronažne sestre, drugih mama na društvenim mrežama… Kao odgovor na navedene izazove, javila se ideja za Cvit & co. Sadržaj same kutije može biti raznolik no svi proizvodi imaju zajednički nazivnik- provjerena kvaliteta.

Cvit & Co. želi omogućiti roditeljima da ono malo slobodnog vremena što imaju iskoriste na najbolji mogući način i na stvari koje ih usrećuju, a ne na beskonačne kupnje.

Proizvodi u Cvit & Co. kutijama su raznoliki. Tako u našim paketima možete pronaći kozmetiku, igračke, ručnik, posteljinu…

Većina proizvoda unutar kutija dobavljena su od hrvatskih poduzeća.

Kutije osim za svoju bebu možete naručiti i za poklon. Raznolikost asortimana donosi niz mogćnosti za kreiranje idealnog poklona za rođenje djeteta, rođendan, krštenje ili neku drugu prigodu.

Veselimo se pomoći vam u odabiru poklona po mjeri djeteta! 🙂