Close

FAQ

Što je Cvit & Co.?

Cvit & Co. nudi jednostavno rješenje svim roditeljima koji žele svojim bebama omogućiti kvalitetne i korisne proizvode bez da za isto troše puno vremena i novca. Ujedno, Cvit & Co. paketi biti će odličan odabir za poklon za babinje, krštenje, rođendan…

Koja je razlika između Cvit & Co. unaprijed kreiranih paketa i personaliziranog Cvit & Co. paketa?

Cvit & Co. paketi objavljeni na našoj stranici dostupni su u svakom trenutku te se šalju prvi radni dan nakon zaprimljnene uplate.

Personalizirani Cvit & Co. paket formiramo prema Vašim željama. Vi nam javite koje proizvode biste voljeli u paketu i/ili cijenu, a mi Vam prema tome napravimo prijedlog poklon paketa.

Mogu li Cvit & Co. proizvode pokloniti?

Naravno! Sama kutija je dekorativna te nije potrebno dodatno zamatanje. Svaka kutija omotana je dekorativnom vrpcom i artikli unutar kutije su zamotani u ukrasni papir. Boju vrpce i papira sami odabirete.

Koji je način plaćanja?

Plaćanje se vrši uplatom na račun- virmanski.

Koliko se čeka isporuka?

Cvit & Co. paketi bez personalizianih proizvoda šalju se na adresu naručitelja prvi radni dan nakon zaprimanja uplate.

Personalizirani Cvit & Co. box-evi šalju se unutar sedam dana, ovisno o tome koji personalizirani proizvodi se odaberu.

Mogu li vratiti kutiju?

Nažalost ne možemo prihvatiti povrat cijele kutije no ukoliko pojedini proizvod ima oštećenje, molimo da isto prijavite na mail info@cvitandco.com

Gdje se isporučuju kutije?

Cvit & Co. kutije se isporučuju na području RH uz besplatnu dostavu. Za isporuke van RH molimo da nam se obratite mailom na info@cvitandco.com.