Close

FAQ

Što je Cvit & Co.?

Cvit & Co. nudi jednostavno rješenje svim roditeljima koji žele svojim bebama omogućiti kvalitetne i korisne proizvode bez da za isto troše puno vremena i novca. Ujedno, Cvit & Co. paketi biti će odličan odabir za poklon za babinje, krštenje, rođendan…

Koja je razlika između Cvit & Co. mjesečne kutije, Premium gift-a i personaliziranog Cvit & Co. paketa?

Cvit & Co. mjesečna kutija dostupna je po akcijskoj cijeni samo u tom mjesecu.

Cvit & Co. Premium gift je uvijek dostupna kutija. Sadržaj je poznat i objavljen na našoj stranici

Personalizirani Cvit & Co. paket formiramo prema Vašim željama. Vi nam javite koje proizvode biste voljeli u paketu i/ili cijenu, a mi Vam prema tome napravimo prijedlog poklon paketa.

Mogu li Cvit & Co. proizvode pokloniti?

Naravno! Sama kutija je dekorativna te nije potrebno dodatno zamatanje. Svaka kutija omotana je dekorativnom vrpcom i artikli unutar kutije su zamotani u ukrasni papir. Boju vrpce i papira sami odabirete.

Koji je način plaćanja?

Plaćanje se vrši prilikom narudžbe artikla.

Može li se otkazati narudžba?

Narudžbu nije moguće otkazati. Kako se dio proizvoda radi ručno, važno je da naši partneri znaju točnu količinu koju je potrebno isporučiti.

Koliko se čeka isporuka?

Sve kutije Cvit & Co. box se šalju isti dan, prvi ponedjeljak u mjesecu (neparni mjeseci).

Cvit & Co. Premium gift kao i personalizirani Cvit & Co. box-evi šalju se na adresu naručitelja prvi radni dan nakon zaprimanja uplate.

Mogu li vratiti kutiju?

Nažalost ne možemo prihvatiti povrat cijele kutije no ukoliko pojedini proizvod ima oštećenje, molimo da isto prijavite na mail info@cvitandco.com

Gdje se isporučuju kutije?

Cvit & Co. kutije se isporučuju na području RH uz besplatnu dostavu. Za isporuke van RH molimo da nam se obratite mailom na info@cvitandco.com.